Er du en af de eventyrlystne?

bjerge
dd11

Vi har alle vores helt egen livsstil. Nogle går meget op i arbejde, hvor selve arbejdet er hele deres livsstil. Nogle er fokuseret på sjælen og det mentale helbred, andre på motion og sundhed. Der er også nogle, der lever livet lidt anderledes end de fleste – nemlig de eventyrlystne. Hvis du er en af dem, der brænder for at rejse og opleve, så er du måske en af dem.

ferie

At rejse og opleve er en hel livsstil

Verden har også utroligt meget at byde på. Det gælder både det anderledes klima, kulturer og alle de seværdigheder og mennesker, man møder på din vej. Men at rejse er jo et vidt begreb. For nogle er det en rejse at tage med tog til den anden ende af landet. Nogle tager på charterferier og andre pakker simpelthen bare rygsækken og begiver sig ud i det blå.

Besøg Spanien og få en på opleveren

Hvis du ikke har rejst en hel masse endnu, så er der nogle steder, der er værd at besøge. Et af de mest populære rejsemål, for os danskere, er Spanien. Særligt Mallorca og Gran Canaria. Det er der også mange gode grunde til. Indbyggerne er utroligt venlige og altid i godt humør. Øerne er spækket med lækre badestrande, fancy hoteller og lækre restauranter.

Gran Canaria byder også på smuk natur

Samtidig er der også mulighed for nogle vilde oplevelser i naturen. Tager man eksempelvis Gran Canaria, så er bjerget ”Roque Nublo” meget attraktivt for turisterne. Man kører det første stykke op til bjerget, hvor man rigtig kan fornemme højden og de smalle bjergveje. Når man når et vist punkt, så fortsættes der til fods. Bjerget rager op over skyerne. Det er derfor en helt speciel følelse at stå oppe på toppen og kigge ned på skyerne.

bjerglandskab

Det er også en vild fornemmelse at gå fra 35 grader ren sol og så til at stå på toppen af det kølige bjerg, inde i en fugtig sky. Husk derfor varmt tøj, hvis du vil bestige bjerget, selvom der altså er ret varmt på Gran Canaria. Fra toppen kan man blandt andet se en anden populær feriedestination, nemlig Tenerife.

Går du efter et billigt rejsemål, så vælg Tyrkiet

Vil du gerne rejse til et sted, hvor alt er ekstremt billigt, så er det måske turistområderne i Tyrkiet, du skal kigge nærmere på. Her er både souvenirs og restaurantbesøg yderst billige. Samtidig er tyrkerne dejligt gæstfrie, hotellerne er lækre og vejret er lækkert.