Hvem er vi?

Hos Outboundpeople.dk hjælper vi dig som virksomhedsejer med at nå bredere ud til dine eksisterende og dine potentielle kunder. Vi er et digitalt marketingbureau, som specialiserer sig i outbound marketing, der handler om at skabe de bedste reklamer med det skarpe budskab.

Vi kender alt til, hvilke mekanismer der skal tages hensyn til og forbehold for, når de bedste kampagner skal søsættes. Vores medarbejdere er kompetente til at opnå indblik i din virksomhed for at kunne sammensætte den bedste, afsenderorienterende reklame.

Forskellige behov for outbound marketing

Uanset om du sælger varer eller ydelser til dine kunder, har du som virksomhedsejer brug for at lave de bedste kampagner og tilbud. Det handler ikke kun om design og setup. For at få succes med dine markedsføring, er det afgørende, at du tilrettelægger hver type reklame i henhold til den eller de målgrupper, du ønsker at ramme.

Outbound marketing dækker over flere forskellige typer af markedsføringsaktiviteter:

  • Tv-reklamer
  • Radio-reklamer
  • Trykte annoncer
  • Bannere
  • Telemarketing

Der er forskellige behov fra virksomhed til virksomhed. Hvilken markedsføringsstrategi du skal vælge, handler blandt andet om din virksomheds image, dit budskab og dine produkter.

Hos Outboundpeople.dk går vi ikke kun op i at hjælpe dig med at designe det skarpe budskab til en reklame eller kampagne. Vi forholder os også til de økonomiske samt driftsorienterede aspekter ved det at have egen virksomhed.

Outboundpeople.dk hjælper dig hele vejen rundt

Du kan benytte dig af vores blog omkring business til at få praksiskendskab til de forhold og elementer, du skal være opmærksom på, når du lige har startet egen virksomhed. Her kan du læse om andre entreprenører og deres erfaringer, og du får praktiske og gode råd, du kan benytte dig af til at skabe den sundeste forretning fra dag 1.

Derudover kan du hos os få hjælp og rådgivning i forhold til økonomi. Uanset om du lige har kastet dig ud i at opstarte egen virksomhed, eller om du allerede har en forretning, vil der helt naturligt opstå spørgsmål om de økonomiske aspekter ved det at være selvstændig erhvervsdrivende.

Hvorfor er outbound marketing relevant?

I dag foregår handel i større og større omfang på nettet. Det er afgørende for kundefastholdelse og salgsmuligheder, at du har en hjemmeside, som du bruger til at promovere dit brand og sælge dine varer eller ydelser.

Forbrugere i alle aldersgrupper anvender i stigende grad internettet til handel, og forbrugerne er vant til på kort tid at skabe sig overblik over bestemt produktkategorier for at udvælge sig de varer, som de ønsker at købe.

Forbrugernes beslutningsprocesser foregår på kort tid på nettet, og derfor er det vigtigt, at du har skarpe, professionelle og tydelige budskaber, så du kan ramme dine kundegrupper og ikke mindst fastholde dem.

Det er muligt for enhver virksomhed at etablere sig digitalt via en webshop. For hver gang en ny virksomhed kommer til på nettet, stiger konkurrencen indenfor denne branche.

Des bedre markedsføring og branding du har af dine produkter, des større er chancen for, at det er dig og din virksomhed, kunderne vælger at handle hos.

 

Vi taler marketing

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. 

Marketing

Her på siden fortæller vi om hvordan du kan komme ud til dine kunder, ikke kun via outbound marketing.

Business

På bloggen skriver om drift af virksomhed, og nogle af de ting du skal være opmærksom på hvis du netop er startet op.

Økonomi

Passer pengene? Det sætter vi fokus i vores økonomi segment her på siden.