Få feststemningen frem i hjemmet

Folk på disko
dd11

Gennem livet findes to citater der forbundet har en meget stærk besked. Det ene lyder at hver dag er en fest, og det andet er at livet er hvad man gør det til. Forbundet lyder det at hverdagslivet er den fest man gør den til, og disse hverdagsfester kan sagtens bestå af at man sidder derhjemme med familien uden at det nødvendigvis føles som en almindelig, kedelig aften foran TV’et.

Fest i hjemmet

Mens man forbereder sig

Skønt festen skal være hjemlig, så har en fest stadig masser af forberedelse bag sig. Man kan købe billige og dæmpbare LED pærer der skal give lidt mere lys til festen, og afhængig af hvor meget man forventer at gøre brug af disse festligheder, så kan man lige såvel investere de nogle af de billigste LED pærer.

Noget der vil være et lidt større køb, men som også kan bruges til blot at skabe stemning til hjemmet ved alle mulige andre lejligheder, vil være nogle trådløse party højtalere. Ligesom de kan bruges til fester – jf. hvorfor man kalder dem party højtalere – så kan de sagtens bruges til en romantisk middag for to, en dag hvor man har brug for at råbe aggressionerne af til noget høj heavy metal.

Til sidst er der selvfølgelig snacks, hvor man egentlig mere eller mindre går med de samme opstillinger som var det en af de større fester; altså skåle med slik og chips, og det kan man sagtens gøre til en hyggelig udflugt ud af.

pardans

Festens aktiviteter

Når det gælder mulige festlege eller underholdning, så kan man involvere hele husholdningen. Måske kender man nogle sjove musiklege hvor man bruger højtalerne, men det kan også være at man bare er interesseret i et sjovt spil ved sofabordet.

Man kan skubbe møblerne til side og gøre plads til et dansegulv, så om man har børn eller blot bor med sin partner, vil der være masser af muligheder for at danse sammen og måske gøre festen til et romantisk hjemmeevent.

Så som du kan se, er der mange muligheder selv for en lille hjemmefest.