Derfor er linkbuilding en nødvendig del af din digitale marketingsstrategi

dd11

Hvis du ejer en virksomhed, kan du meget vel have det bedste produkt på markedet. Men hvis du ikke formår at markedsføre produktet ordentligt, vil du ganske enkelt ikke sælge det. Derfor er det vigtigt med en grundig og velovervejet markedsføringsstrategi.

I dag har de fleste virksomheder ikke kun en markedsføringsstrategi. De har også en digital markedsføringsstrategi. Her er der god grund til at inkludere linkbuilding. Denne disciplin er nemlig med til at optimere din virksomheds SEO.

Hvad er SEO?

Hvis du skal forstå nødvendigheden af linkbuilding, skal du naturligvis først være klar over, hvad SEO egentlig er for en størrelse. SEO er en forkortelse for det engelske begreb Search Engine Optimization. Det lader sig på dansk oversætte til søgemaskineoptimering.

Selvom der findes flere søgemaskiner, er Google klart den mest dominerende aktør på markedet. Her bliver der dagligt foretaget mere end 8,5 milliarder søgninger over hele verden. Derfor handler SEO primært også om at rangere højt på Google. Det kan linkbuilding hjælpe dig med.

Hvad er linkbuilding?

Som navnet også antyder, handler linkbuilding om at bygge links mellem forskellige sider på internettet. Overordnet skelnes der derfor også mellem tre former for linkbuilding:

  • Ekstern linkbuilding
  • Intern linkbuilding
  • Udgående linkbuilding

Af disse tre er den førstnævnte den vigtigste. Det er nemlig vigtigt, at du har relevante links fra andre hjemmesider til din virksomheds. På den måde viser du nemlig Google, at indholdet på din hjemmeside er relevant. Det er med til at give dig en højere placering på Google, da Google viser de mest relevante søgninger først.

Hvis du ikke selv har den store viden om linkbuilding, skal du dog ikke fortvivle. Du kan nemlig få hjælp af linkbuilding eksperten Alexander Leo-Hansen.

Derfor er det vigtigt at rangere højt på Google

Måske undrer du dig over, hvorfor du overhovedet skal bekymre dig om din virksomheds placering på Google. Det skal du, fordi de tre første søgeresultater får suverænt flest klik. Derfor vil du gerne have din virksomhed blandt de første søgeresultater, så du kan få så meget relevant trafik ind på virksomheds hjemmeside som muligt.

Af den grund er det vigtigt, at SEO og linkbuilding altid er en del af din digitale markedsføringsstrategi. Det er nemlig essentielt, at dine kunder kan finde din virksomhed blandt de første søgeresultater. Både når de søger efter selve virksomheden, men også dens produkter eller ydelser.