Få nem og hurtigt en LEI-kode

Kvinde med computer
dd11

Hvis du har en virksomhed, der har mange aktiviteter i udlandet, eller som for eksempel handler med værdipapirer i andre lande, så kan du have brug for en LEI-kode. Sådan en kode, eller LEI-nummer, som det også kaldes, er meget praktisk at have. I nogle tilfælde er det også helt nødvendigt at have for at kunne foretage visse handler.

Vil du undgå at gå glip af den type handler og muligheder, så bør du have dig et LEI-nummer til dit firma. Det kan du med fordel få til en særlig god pris hos et danske firma. Læs med herunder og find ud af, hvad du skal gøre.

Tre computere i gang

Få en helt ny eller få fornyet din LEI registrering

Hvis du ikke allerede har en LEI registrering, så kan du få det. Hvis din registrering er udløbet, kan du få den fornyet. Begge dele kan du få gjort hos danske virksomheder, der kan tage dig igennem processen. De er eksperter i LEI, eller Legal Entity Identifier, som forkortelsen egentlig står for.

Her får du din registrering til en meget favorabel pris, og den pris kan endda blive endnu billigere, hvis du binder dig for en længere periode. Derved er der en del at spare. Det er en stor fordel for din virksomhed.

Se de gode tilbud online. 

Computer med kurver og grafer

Hvorfor bør du vælge et dansk firma?

Der er flere fordele ved at bruge et dansk firma, når du skal have klaret en LEI registrering. Dels får du det til en yderst fornuftig pris, og dels får du en suveræn service. Du får lynhurtigt det produkt, som du bestiller hos dem.

Desuden foregår det meget nemt og meget sikkert. Desuden har du den fordel, at der er en dansk kundeservice. Det vil sige, at kommunikationen foregår nemt og gnidningsløst. Det er nemt og hurtigt at komme i kontakt med kundeservicen – uanset, hvilke spørgsmål du måtte have.

Når du vælger et dansk firma, så får du en nem, sikker og hurtig oprettelse og fornyelse. Det gør det meget nemt for dig hurtigt at komme i gang med dine internationale forretninger. Du kan også være sikker på, at du får dit valgte produkt til en rigtig god pris. 

Er du i tvivl om noget som helst i forhold til LEI, så kan du altid kontakte dem på dansk. 

Kom hurtigt i gang med dine internationale handler ved at få dit LEI-nummer så hurtigt og så billigt som muligt.