Mangler du finansiering af markedsføring i din nye virksomhed?

forretningskvinde
dd11

Markedsføring er essentielt for alle virksomheder. Nogle brancher kræver mere markedsføring end andre, ligesom konkurrencen er forskellig fra branche til branche. Er du ved at starte egen virksomhed eller har du lige gjort det, så vil du være særlig afhængig af din markedsføring.

Som ny virksomhed, så er der nemlig ingen, der kender dig – hvad end du har en online webshop eller en fysisk butik. Der vil naturligvis være lidt forbipasserende, der opdager dit gadeskilt eller nogle Facebook venner, der deler linket til din webshop, men det er langt fra nok til at få hjulene til at rulle.

Du er derfor nødt til at have en markedsføringsplan. Markedsføring er rigtig mange ting, og herunder kan blandt andet nævnes:

  • SEO
  • Google Adwords
  • Avisreklamer
  • Skilte og bannere
  • Radioreklamer
  • Reklame via sociale medier

penge til markedsføring

Det kræver penge at tjene penge

Der ligger dog meget bag markedsføring og det kræver nogle gennemarbejdede markedsføringsstrategier. Og så kommer vi til det punkt, der ofte er en afgørende vægtklods for mængden og kvaliteten af markedsføringen: Finansieringen. Vigtigheden af markedsføring må endelig ikke underkendes.

Problemet kan dog være, at du for det første skal lægge en pose penge ud til markedsføring, inden omsætningen er startet. Det vil sige, at du har endnu ikke nået at tjene noget i virksomheden, men der er allerede kommet en stor udgift. Du skal heller ikke regne med, at markedsføringen lønner sig i første omgang. Der kan nemt gå op til tre år, før du kan leve af din virksomhed.

Har du svært ved at finde de rette midler til en ordentlig markedsføring, så dit brand kan komme godt fra start, så kan det godt betale dig at låne pengene. Det er altid et sats at starte en virksomhed op fra bunden af, men det kræver også nogle investeringer, hvis du vil lykkes.

penge

Afvist i banken? Tag et online lån til at få startet markedsføringen

Du har måske allerede været i banken for at forsøge at låne penge, og du har i samme ombæring fremlagt en hel masse papirer og budgetter for din virksomhed, hvor mødet har vist sig at være rent tidsspilde. Det er nemlig langt fra alle banker, der vil låne penge til erhvervsdrivende – heller ikke selvom du både har erfaring og kendskab inden for din branche samt en god økonomisk baggrund og gennemarbejdet budgetter.

Er du en af de mange, der er blevet afvist, så frygt ej – du kan nemt og hurtigt tage et online lån, så du kan komme i gang med din vigtige markedsføring. Hos Stirling kan du finde et fordelagtigt online lån, hvor der ikke stilles spørgsmålstegn ved, hvad du skal bruge pengene til. Nogle lån er endda gratis forstået i den forstand, at der ikke er nogle omkostninger forbundet med at låne pengene.