Hvad vil det sige at være udadvendt?

udadvendt pige i klub
dd11

En udadvendt person suger energi fra eksterne situationer, men derimod drænes efter at have spenderet for meget tid alene. Hvis du er en udadvendt, er du nok en fremragende samtalepartner og en sjov person at være omkring. Under pres kan du desuden hurtigt træffe en beslutning.

Venlighedsfaktor

Hvis du er udadvendt, kan du sikkert bedst lide at tale om dine ideer og problemer igennem end at tænke over dem alene. Du stiller formentlig mange spørgsmål og giver masser af feedback, når du taler til folk. Dette gør dig til en god lytter. Din evne til at åbne andre op med dine konversationsevner hjælper med at opbygge en forbindelse, der får dem til at slappe af. Dette betyder sandsynligvis, at du har en stor social omgangskreds.

Hurtige beslutninger

Personer, der er udadvendte, trives i et hurtigt tempo med hurtige beslutninger.  Sport, debat, studenterråd og teater er eksempler på skoleaktiviteter, hvor folk med en udadvendt personlighed sandsynligvis udmærker sig. Hvis du befinder dig midt i et skænderi mellem to venner, kan du være den, der kommer op med et kompromis der afslutter skænderiet. Folk sætter pris på din evne til at træffe lynhurtige beslutninger i vanskelige situationer.

pige med megafon

Multitasking

Udover at nyde tempofyldte situationer trives folk med udadvendte personligheder med en varieret arbejdsstil. Du kunne være en ekspert i at multitaske, og være i stand til at påtage dig en række forskellige projekter på samme tid. Afbrydelser i løbet af dagen forstyrrer dig sandsynligvis ikke; i virkeligheden byder du sandsynligvis chancen velkommen for at tale med dine venner i frikvarteret. På arbejdspladsen er en udgående medarbejder ofte ekspert i at navigere sig i kaotiske miljøer, der kræver at man springer frem og tilbage imellem forskellige opgaver.

Spændingssøgende

Uanset om det er den hurtigste rutsjebane eller det højeste bungee jump, er en udadvendt person klar til at træde til. Mange udadvendte personer kræver ekstern stimulering til at frigive det følsomme dopamin kemikalie i hjernen, hvilket betyder, at de er mere tilbøjelige til at give sig i kast med spændingssøgende adfærd. Så længe dine eskapader ikke skubber grænserne for, hvad der er sikkert, vil din naturlige tilbøjelighed til at tage chancer gøre dig til en interessant og sjov ven at være i selskab med.

fitness