3 måder du kan forbedre din arbejdsindsats på jobbet

Plankebord
dd11

De fleste af os er konstant på udkig efter gode råd om, hvordan vi kan forbedre vores egen arbejdsindsats på jobbet. Om det så er en lønforhøjelse, vi har udkig efter, eller om vi blot nyder vores arbejde og vil gøre mere ud af det, så kan en forbedring af vores arbejdsindsats føre mange positive ting med sig. 

Læs med her for at få tre gode råd, til hvordan du kan forbedre din arbejdsindsats på jobbet. 

Åbent kontor

Gør noget ud af dit kontor 

Når vi tilbringer så meget tid inde i et enkelt rum, så er det også oplagt at gøre noget ekstra ud af det. Ens kontor er et sted hvor man skal kunne koncentrere sig og føle sig godt tilpas. Og en måde at opnå det på er ved at sørge for en god boligindretning. 

Sæt for eksempel gerne nogle flotte grønne planter op her og der på dit kontor. Vi mennesker føler os altid bedre tilpas, når vi har lidt grønt omkring os. Du kan eventuelt købe nogle falske planter, hvis du ikke har lyst til at gå og være bekymret for, at de dør ud. 

Gør også noget ud af selve det bord som du arbejder ved hver dag. Hvis du selv har mulighed for at købe møbler ind til dit kontor, er det oplagt at købe et smukt plankebord eller lignende, som du rent faktisk har lyst til at sætte dig ned og arbejde ved. Lad være med blot at lade dig nøjes med et kedeligt bord i billigt træ. Tryk her for at se nogle eksempler på de plankeborde, som du kan bruge som skrivebord på dit kontor. 

Hold styr på dine ting 

God organisation er dybt nødvendigt, hvis man vil gøre sig forhåbninger om, at yde en god arbejdsindsats på jobbet. Det handler om at finde frem til nogle gode metoder, hvorpå man kan sætte sine papirer og digitale dokumenter i system, så man altid kan finde frem til disse, når man har behov for det. 

Du kan læse om mange forskellige former for systemer på nettet og det handler om at tage inspiration fra disse forskellige systemer, så man kan finde frem til ens helt eget personlige system. Der vil være visse måder at organisere dine ting på, som passer dig bedre alt efter hvilket arbejde du har og hvordan din hjerne fungerer.

Læs bøger om produktivitet 

Der findes utallige bøger om produktivitet på markedet og det er en god idé at prøve at give sig tid til at læse nogle af disse. De kan give dig mange flere råd om hvordan du kan yde en bedre arbejdsindsats på jobbet end hvad vi kan fylde i denne lille artikel. 

Gør det eventuelt til en god vane at læse i sådan en i en times tid, før du lægger dig til at sove. På den måde sidder du heller ikke med snuden nede i en skærm lige før du skal sove, hvilket nemt kan give dig søvnproblemer.