Få alle afdelinger til at spille på højeste niveau

arbejdsplads
dd11

Hvad er en virksomheds hemmelighed og hvad er frit tilgængeligt for alle virksomheder? 

Der er forskellige årsager til, at en virksomhed triumferer og klarer sig bedre end sine konkurrenter. 

Hemmeligheden, som denne virksomhed indeholder, får du givetvis aldrig at vide, så du kan overføre den til din egen virksomhed. Måske fordi hemmeligheden er hemmelig, eller fordi den er så simpel, at du tror det er løgn. 

Her i artiklen skal det handle om den helt åbenlyse egenskab en hver virksomhed skal kunne omfavne. 

ansættelse

Komponenterne skal spille sammen

Ligegyldig hvilket virksomhed I er, så gælder den samme regel. Hele virksomheden skal kunne spille sammen, den skal være ærlig overfor sig selv, og I skal altid kunne se mulighed for forbedring. 

På et marked, hvor fremgang og lange udsigter værdsættes, bliver I nødt til at kunne være med, selv i de kringlede og de hårde situationer. 

Det altså også sige, at jeres marketingsteam ikke er det bærende, det er mindste lige så vigtigt, hvad der foregår i produktionen, og måske mindst lige vigtigt at headhunte arbejde til produktionen. 

Når det kommer til en virksomhed, giver det umiddelbart sig selv, at alle komponenter skal kunne spille sammen og skal kunne skabe skøn musik, ellers har I fejlet som virksomhed. 

Hvordan opgaven løses i jeres virksomhed, er jeres egen lille hemmelighed, men en klar vinder er gode ansatte – de bedste ansatte. 

Kommunikationen i virksomheden, møderne, PowerPoints og hvad man ellers kan finde på, blegner, hvis de ansatte ikke er kompetente til deres arbejde. Det kan ses på bundlinjen, ellers er der noget helt galt. 

Få headhuntet de bedste

Når I så skal have rekrutteret de allerbedste, hvordan skal I så bærer jeg ad med det? Når det gælder it rekruttering, kunne I bruge linket her. 

Der finder I de bedste på området og som står klar til at hjælpe jer, når I selv er klar. 

Søger I at headhunte til marketing osv., er det derfor også muligt at bruge linket til det. 

Mangler I folk i produktionen, så kom ud i produktionen og find svaret der. Hør jeres ansatte, om de har nogle gode kandidater. Kommer de ikke af sig selv, så må I kigge indad. 

Det er altid mere eftertragtet at arbejde til en god løn – specielt i produktionen – derefter kommer arbejdsklima og frynsegoder. Tænk over det, når I ansætter. 

hænder-folk-med-bærbar

En bedre arbejdsdag

Samlet set giver det en bedre og styrket arbejdsdag. En arbejdsdag, hvor du ikke er bange for, hvordan et godt forslag bliver modtaget, hvor du ikke er bange for at spørge om hjælp. 

Du har kompetente mennesker, der bakker dig op, så hvorfor skulle du dog komme i tvivl, om hjælpen du får, er god nok. 

Med de bedste ansatte, der drivs af samme vision at skabe det bedste produkt og de bedste resultater for virksomheden, trives hele virksomhedens arbejdsdag bedst.