Sådan finder du gode produkter du kan sælge

hvid lam
dd11

Leder du efter produkter, du kan sælge online? Det fantastiske med en webshop og online marketing er, at du ikke har behov for et præsens i den virkelige verden. Den eneste hardware du har brug for er en computer eller tablet. 

Der findes naturligvis webshops, som er en forlængelse af virkelige offline virksomheder. Hvis du har en forretning, der sælger varer igennem en eller flere butikker, så er det naturligvis en rigtig god ide at supplere det med en webshop. 

Men du kan sagtens have en webshop, uden at du behøver at have en butik også. Faktisk behøver du ikke købe en eneste ting. Du linker bare til varer, som bliver distribueret af andre, og du får en provision. 

traebaenk

En webshop kræver kun minimal investering

Det hvor det godt kan betale sig at bruge lidt penge på med en webshop, er til webdesign og især SEO. Alle kan i dag lave en flot hjemmeside, og også til webshops findes der gratis skabeloner. Men det alene får dig ikke op på Googles rangliste. Der har du brug for SEO. 

Link til dine varer

Mange varer er egnede til online marketing. Men bedst er det med varer, der ikke er forgængelige. Og det hjælper også med evergreens. Det er fint, hvis du får fat i ting, der ligger i trend. Men det er også en god ide at sælge varer der altid er efterspurgt. 

Billigt lammeskind er et eksempel på det sidste. Lammeskind er et rent naturprodukt, som har været ”i mode” siden stenalderen. Der er intet, der føles så fint på huden som lammeskind. Især for små børn er det dejligt. Skindet holder dem garanteret varm og er skånsom for huden. 

online marketing

Sæsonvarer

Også sæsonvarer er velegnede. I det tidlige forår er der et par uger, hvor der er højsæson for færdig hæk. Færdig hæk er hæk, som du bare planter i jorden, og så har du en hæk. En færdig hæk koster naturligvis lidt mere, end hvis du køber unge planter. Men til gengæld er den klar med det samme. Du behøver ikke at pusle og pleje den i flere år, før den begynder at ligne en hæk.