Sådan får du en produktiv arbejdsdag fra hjemmet

Kvinde der arbejder
dd11

Flere og flere i både ind- og udland er særligt i de senere år begyndt at arbejde hjemmefra. Det kan der nemlig være enormt mange fordele ved for både den arbejdende og arbejdsgiveren. Først og fremmest betyder det selvfølgelig, at man kan bo, hvor man vil. 

Man behøver ikke at betale i dyre domme for at få sig en bolig, der ligger i en fornuftig afstand til en af de store byer, hvor rigtig mange af de store arbejdspladser er placeret. Med en lidt landlig placering er det jo også så meget desto nemmere at komme ud for at trække frisk luft i naturen i arbejdsdagene såvel som i ferierne. 

Gaatur

Hvorfor og hvordan arbejde fra hjemmet

Dermed kan man også spare sig selv og sin pengepung for den daglige køretur eller at skulle vente på bussen ude i kulden. I stedet kan man sove det længere og arbejde fra sofaen med en kop kaffe. Slutteligt kan det også gøre det så meget desto nemmere at have mindre børn, hvis man har mulighed for at arbejde, mens man ser til dem fra tid til anden. Af alle de ovenstående grunde og flere oplever arbejdsgivere faktisk også, at deres medarbejdere bliver mere effektive, når de får lov til at arbejde i eget tempo fra hjemmet. Så længe de stadig producerer den samme mængde arbejde, eller sågar mere, til samme løn, er der jo ingen skade sket.

Hvis det er noget, du godt kunne tænke dig at prøve, fordi du er overbevist om, at det kunne være til gavn for dig, din familie og dit arbejde, så bør du altså ikke være bange for at spørge. 

whiteboard

Gode vaner

Det kan du modarbejde rent psykisk ved at få en god fast vane. Aftal nogle deadlines og arbejdsvaner med dig selv og måske sågar med din chef. Ved du for eksempel, at du arbejder bedst, hvis dit arbejde nogle gange bliver brudt op af en tur i det fri, så kan du let selv arrangere det. Går du skridtet videre, kan du sågar indrette dit eget lille kontor i hjemmet, så du kan komme i det rette mindset og arbejde mest muligt effektivt. Køb derfor gerne et skrivebord, en god stol og andre redskaber, der kan gå hen at vise sig fuldstændig uundværlige i arbejdsprocessen. En god tilføjelse til sådan et kontor, som de færreste nok overvejer, er et whiteboard. Find et her. Med sådan et kan du let visualisere en todo-liste eller lignende.