Markedsfør dit produkt online

dollar-kurs
dd11

I vores nutidige mere digitale verden, er det blevet meget almindeligt at markedsføre på internettet. Men hvis man ikke er den største IT ekspert, kan det være en kende problematisk at vide, hvor man skal starte. Internettet er et stort sted, hvordan gør man?

Find dit publikum

Når man skal markedsføre på internettet, skal man gøre det via reklamer, som dukker op på diverse hjemmesider, som dine mulige kunder besøger. Så hvordan skal man finde frem til hvilke hjemmesider, man skal markedsføre på? Til at svare det, skal man kigge på sit produkt og finde frem til hvem, man tror kunne interesseret i et sådant produkt.

internethandel

Når man så ved præcis hvem ens kunder kunne være, skal man finde ud af hvilke hjemmesider disse mulige kunder besøger. Den mest sikre, ville være Facebook, da størstedelen af verdensbefolkningen har en Facebook profil, men reklamer på Facebook er lidt mere kompliceret end som så. Facebook giver nemlig hvert enkelte individ med en profil unikke reklamer, som kunne være interessante for dem og er baseret på deres tidligere interesser på Facebooks egen hjemmeside og andre hjemmesider. Så man kan risikere at der ikke er mange, som ser ens reklame. Det samme kan gælde for andre store hjemmesider med mange forskellige publikummer, så som YouTube.

Nøglen her er at finde populære hjemmesider, med specifikke og faste publikummer og så finde den hjemmeside med mest mulige kunder. Et eksempel ville være, hvis éts produkt var et videospil, så ville det oplagte sted være en af de store spil blogge. Man er garanteret at dem, som besøger hjemmesiden kunne have interesse for produktet og det er det andet vigtigste ved marketing: at få éts produkt derud, så folk ved, at det eksisterer!

e-handel

Skildr dig ud fra mængden

Alt findes derude allerede! Der er en god chance for, at hvad end din ide er, så er der allerede andre, som allerede sælger den. Vi mennesker tænker ens på mange punkter, så det er ikke svært at forstå, hvordan vi så får de samme ideer. Men hvordan kan nogle så begynde at tjene mange penge på deres nyes produkt? Det hele handler om at lave et navn for sig selv. Som sagt, kan folk købe andre versioner af det, du sælger, så for dig handler det om at bevise folk om, hvorfor de skal købe dit produkt frem for de andres? Hvad gør dit bedre? Når en person står og kigger på to identiske shampooer, hvor den eneste forskel er firmaet som har lavet det, hvad får denne person til at vælge din shampoo fremfor den anden? Studier viser, at det for det meste er at de genkender navnet! Så sørg for at få dit navn så meget ud på internettet som du kan. Det betaler sig!